
От кухнята на… Габриела Цулин
Семейството ни се занимава със земеделие от близо 30 години, през които с много любов и усърдие отглежда зърнените култури, от които правим нашето натурално брашно. Това брашно, което оживява рецепта след рецепта в ръцете на любители и майстори пекари и готвачи! За да покажем нашата признателност на тези кулинарни блогъри, част от виртуалното ни семейство, които се крият зад кадъра на всяка рецепта в уебсайта ни, стартираме поредицата "От кухнята на...".
Днес ще ви запознаем с Габриела Цулин, лицето зад www.gabrielatsulin.com, както и десетки Екосем рецепти от последните 4 години. Габриела е привърженик на здравословните печива - без глутен, кето, с ниско съдържание на захар или с нейни алтернативи. Наскоро тя издаде и първата си книга 50 здравословни кето десерта.
С удоволствие ви представяме най-дългогодишният ни помощник в кухнята, Габриела, от първо лице.
Здравейте, казвам се Габриела Цулин.
Блогът е моето малко местенце, което създадох през лятото на 2013-та година. В него споделям всичко, което ме вълнува – храна (здравословна и не дотам), пътувания и размисли за живота.
Снимам и готвя от съвсем малка. Двете ми любими занимания се „сляха“ в едно цяло със стартирането на блога. В него ще намерите както сладки, така и солени рецепти. Има за всекиго по нещо. Всяка споделена рецепта е изпробвана поне по два пъти, за да съм сигурна в това, което предлагам на читателите си.
В блога поддържам категория "Пътувания", където споделям пътуванията ни в страната и чужбина и впечатленията ни.
Занимавам се с продуктова фотография. Снимам менюта на ресторанти и сладкарници, продукти за онлайн магазини, продуктови снимки за фейсбук и инстаграм.
Непосредствено с това се занимавам с food styling. Имам участия като фууд стилист и консултант в различни реклами.
---
И за да е още по-интересно, ето и няколко бързи въпроса от нашия Екосем Лексикон!
Кой е любимият ти Екосем продукт?
Брашно от ориз и брашно от лимец. И двата вида брашна използвам редовно у дома.
Ако питате дъщеря ми, която е на 3г., тя ще ви отговори кускус и юфка. Израстна с тези продукти.
А най-любимото ти ястие?
Брауни :)
Кои са трите съставки, които умишлено избягваш да използваш в рецептите си?
Бяло обикновено брашно, което е избелено 10001 пъти, бяла захар, олио.
Кои са трите съставки, които би могла да използваш при всяка рецепта?
Канела, квас и какаова паста.
Имаш ли неуспешни опити и ако да, колко пъти най-много си повтаряла, докато успееш с рецептата?
Имам мнооого неуспешни опити. И мисля, че това е в реда на нещата, когато си експериментатор и човек, който сам измисля рецептите си.
Какво е най-странното нещо, което си яла?
Май няма такова.
Сладко или солено?
И от двете по малко.
Благодарим на Габриела за отделеното време, а ако сме събудили любопитството ви и имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ги зададете в социалните ни мрежи:
Всички рецепти може да откриете тук.
« назад