0 Солени гевречета с елда | ecosem.bg

Солени гевречета с елда

Солени гевречета с елдаСолени гевречета с елдаСолени гевречета с елдаСолени гевречета с елдаСолени гевречета с елда

Продукти:

1 цяло яйце
2 белтъка
90 г брашно от елда
120 г сирене
20 г настърган кашкавал
50 мл ядково или друг вид прясно мляко
1 ч.л. бакпулвер
Сол
Маково семе или сусам за поръсване
 

Приготвяне:

Смесваме всички съставки без маковото семе.

Разбъркваме добре и изсипваме в силиконова форма за печене.

Малките гевречета се пекат на загрята на 200 градуса фурна за 20 минути.

Може да се използва и друга форма, например за мъфини. 

« назад