0 Бананов хляб с канелено масло | ecosem.bg

Бананов хляб с канелено масло

Бананов хляб с канелено масло

Продукти:

3 узрели банана

2 яйца

240 г бяло брашно

60 мл кленов сироп

60 г разтопено кокосово масло

1 ч.л. канела

1 ч.л. сода

1/4 ч.л. сол

1 ванилийка

 

За маслото от канела:

20 г разтопено кокосово масло

1 ч.л. канела

10 г еритритол или друг подсладител

Приготвяне:

Смесваме първо мокрите съставки, после добавяме сухите.

В малка форма с хартия за печене изсипваме половината смес. Върху нея половината от маслото. После повтаряме с втория слой.

Печем в загрята на 180 градуса фурна за 35-40 мин. Проверяваме готовността с клечка.

« назад