0 Брауни торта с тиквички | ecosem.bg

Брауни торта с тиквички

Брауни торта с тиквичкиБрауни торта с тиквичкиБрауни торта с тиквички

Продкути

За брауни:

2 яйца

150 г био бяло брашно

130 г кокосова захар

40 г какао

240 г настъргана тиквичка

няколко капки ванилия

50 г кокосово масло разтопено с 90 г натурални шоколадови капки

80 г киселко мляко с 1/2 ч.л. сода

1 ч. л. бакпулвер

щипка сол

 

За крема:

300 г рикота

250 г маскарпоне

80 г пудра захар

Кремът се смесва на ръка с бъркалка.

 

Приготвяне:

Разбираме яйцата със захарта и добавяме всички останали съставки, като шоколада с маслото са предпоследни, а тиквичките последни.

 

Печем в малка форма.

Блатът се разрязва през средата след като изстине.

Декорираме по средата с малини.

Заливаме с разтопени шоколадови капки (90 г с малко кокосово масло).

 

« назад