0 Пълнозърнест хляб за хлебопекарна | ecosem.bg

Пълнозърнест хляб за хлебопекарна

Пълнозърнест хляб за хлебопекарна
За 750 г. хляб:
 
ПРОДУКТИ:
  • 350 мл. вода
  • 21/2 с.л. олио
  • 1 с.л. захар
  • 2 ч.л. сол
  • 550 г  пълнозърнесто пшенично брашно
  • 4 гр. суха мая (1 ч. л. )
 
ПРИГОТВЯНЕ:
Поставете продуктите в пекарната, като започнете с водата, олиото, захарта, солта. После добавете брашното и маята. Изберете съответната програма за пълнозърнест хляб и степента на препичане на кората.
 
Пожелание могат да бъдат добавени:
  • 75 г маслини 
  • Слънчогледови семки 
  • Или други добавки според предпочитанията.
« назад