Натурално пълнозърнесто царевично брашно

Натурално пълнозърнесто брашно от царевицаНатурално пълнозърнесто брашно от царевицаНатурално пълнозърнесто царевично брашно - разфасовка: 1 кгНатурално пълнозърнесто царевично брашно - разфасовка: 5 кг (чувалче, срок на доставка до 4 работни дни)

Арт. №:
Тегло: 1.000 кг.

разфасовка:



цена: лв.    бр. 


НАТУРАЛНО ПЪЛНОЗЪРНЕСТО БРАШНО ОТ ЦАРЕВИЦА 1 кг

Смляно на каменна мелница, благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословно.

Без изкуствени добавки.

Пухкава, фино смляна структура.

Употреба

Подходящо за приготвяне на всякакъв вид диетични печива, хляб, сладкиши и други тестени изделия. При приготвянето на хляб, обикновено не се използва самостоятелно, а в комбинация с пшенично брашно, в пропорции до 50%. Особено подходящо за качамак и панировки.

Характеристики на смляното на каменна мелница пълнозърнесто брашно от царевица

За нашето пълнозърнесто брашно използваме специален високопротеинов сорт царевица, който сами отглеждаме на нашите ниви край с. Стамболово. Брашното е смляно на каменна мелница благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословнo. Нашето пълнозърнесто брашно съдържа всички съставни части на зърното – ендосперм, зародиш и обвивка, в пропорциите които им е отредила природата, и всички витамини, минерали и фитонутриенти които се съдържат в тях. Нищо не се премахва, нито се добавя. 

 

Царевично брашно
Хранителни стойности за 100 g
Енергийна стойност 315 kcal/1317 KJ
Мазнини 1 g
от които наситени 0 g
Въглехидрати 77 g
от които захари 0 mg
Белтъци 8 g
Сол 0 g

 


« назад