0 Типов хляб с ароматни билки за хлебопекарна | ecosem.bg

Типов хляб с ароматни билки за хлебопекарна

Типов хляб с ароматни билки за хлебопекарна

За 750 г хляб

ПРОДУКТИ:

  • 350 мл вода
  • 21/2 с.л. зехтин
  • 1 с.л. захар
  • 2 ч.л. сол
  • 550 г типово пшенично брашно
  • 2 ч.л. нарязани на дребно пресни листа от градонски чай (sage)
  • 1 с.л. нарязан на дребно пресен босилек
  • 1 с.л. нарязан на дребно пресен риган
  • 2 ч.л. нарязана на дребно мащерка
  • ¼ чаша нарязан на дребно магданоз
  • 7 г суха мая (1 опаковка)
  • Ако не разполагате с пресни подправки, те могат да бъдат заместени:
  • ½ ч.л. листa от чай
  • ½ ч.л. мащерка
  • 1 ч.л. босилек
  • 1 ч.л. риган

ПРИГОТВЯНЕ:

Поставете продуктите в машината в следния ред: вода, зехтин, захар, сол. След това поставете брашното и маята. След звуковия сигнал добавете подправките.

Изберете програма за пълнозърнест хляб и степента на изпичане на кората.

« назад