х Палачинка ала Ines Subashka | ecosem.bg

Палачинка ала Ines Subashka

Палачинка ала Ines Subashka

Продукти:

2 яйца
2 супени лъжици извара
1 супена лъжица брашно от лимец
1 супена лъжица вода

кокосово масло за намазване на тигана

Приготвяне:

Разбийте яйцата на пяна. 
Добавете изварата и продължете с разбиването, за да не се образуват бучки.
Трябва да получите гъста хомогенна смес. 
Накрая добавете брашното от лимец.
Сместа, която се образува е малко по - гъста от обикновената смес за палачинки. 
Сложете кокосово масло в тиган за палачинки и изсипете от сместа. 
Печете от едната страна за около минута, а след това и от другата страна до готовност.
От посочените количества излизат три броя палачинки. 
Приятен апетит!

 

« назад