0 От кухнята на… Габриела Цулин. Блогър зад кадъра. | ecosem.bg

От кухнята на… Габриела Цулин

От кухнята на… Габриела ЦулинОт кухнята на… Габриела ЦулинОт кухнята на… Габриела ЦулинОт кухнята на… Габриела Цулин
Семейството ни се занимава със земеделие от близо 30 години, през които с много любов и усърдие отглежда зърнените култури, от които правим нашето натурално брашно. Това брашно, което оживява рецепта след рецепта в ръцете на любители и майстори пекари и готвачи! За да покажем нашата признателност на тези кулинарни блогъри, част от виртуалното ни семейство, които се крият зад кадъра на всяка рецепта в уебсайта ни, стартираме поредицата "От кухнята на...".
 
Днес ще ви запознаем с Габриела Цулин, лицето зад www.gabrielatsulin.com, както и десетки Екосем рецепти от последните 4 години. Габриела е привърженик на здравословните печива - без глутен, кето, с ниско съдържание на захар или с нейни алтернативи. Наскоро тя издаде и първата си книга 50 здравословни кето десерта.
 
С удоволствие ви представяме най-дългогодишният ни помощник в кухнята, Габриела, от първо лице. 
 
 
Здравейте, казвам се Габриела Цулин. 
 
Блогът е моето малко местенце, което създадох през лятото на 2013-та година. В него споделям всичко, което ме вълнува – храна (здравословна и не дотам), пътувания и размисли за живота. 
 
Снимам и готвя от съвсем малка. Двете ми любими занимания се „сляха“ в едно цяло със стартирането на блога. В него ще намерите както сладки, така и солени рецепти. Има за всекиго по нещо. Всяка споделена рецепта е изпробвана поне по два пъти, за да съм сигурна в това, което предлагам на читателите си. 

В блога поддържам категория "Пътувания", където споделям пътуванията ни в страната и чужбина и впечатленията ни.

Занимавам се с продуктова фотография. Снимам  менюта на ресторанти и сладкарници, продукти за онлайн магазини, продуктови снимки за фейсбук и инстаграм.

Непосредствено с това се занимавам с food styling. Имам участия като фууд стилист и консултант в различни реклами. 
 
---
 
И за да е още по-интересно, ето и няколко бързи въпроса от нашия Екосем Лексикон!
 
Кой е любимият ти Екосем продукт?
 
Брашно от ориз и брашно от лимецИ двата вида брашна използвам редовно у дома. 
Ако питате дъщеря ми, която е на 3г., тя ще ви отговори кускус и юфка. Израстна с тези продукти. 
 
 
А най-любимото ти ястие?
 
Брауни :) 
 
 
Кои са трите съставки, които умишлено избягваш да използваш в рецептите си?
 
Бяло обикновено брашно, което е избелено 10001 пъти, бяла захар, олио.
 
 
Кои са трите съставки, които би могла да използваш при всяка рецепта?
 
Канела, квас и какаова паста. 
 
 
Имаш ли неуспешни опити и ако да, колко пъти най-много си повтаряла, докато успееш с рецептата?
 
Имам мнооого неуспешни опити. И мисля, че това е в реда на нещата, когато си експериментатор и човек, който сам измисля рецептите си.
 
 
Какво е най-странното нещо, което си яла?
 
Май няма такова. 
 
 
Сладко или солено?
 
И от двете по малко.
 
 
 
Благодарим на Габриела за отделеното време, а ако сме събудили любопитството ви и имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ги зададете в социалните ни мрежи:
 
 
 
 
Всички рецепти може да откриете тук.
« назад