Брауни торта с тиквички
Продкути
За брауни:
2 яйца
150 г био бяло брашно
130 г кокосова захар
40 г какао
240 г настъргана тиквичка
няколко капки ванилия
50 г кокосово масло разтопено с 90 г натурални шоколадови капки
80 г киселко мляко с 1/2 ч.л. сода
1 ч. л. бакпулвер
щипка сол
За крема:
300 г рикота
250 г маскарпоне
80 г пудра захар
Кремът се смесва на ръка с бъркалка.
Приготвяне:
Разбиваме яйцата със захарта и добавяме всички останали съставки, като шоколада с маслото са предпоследни, а тиквичките последни.
Печем в малка форма.
Блатът се разрязва през средата след като изстине.
Декорираме по средата с малини.
Заливаме с разтопени шоколадови капки (90 г с малко кокосово масло).
« назад