Натурално пълнозърнесто ръжено брашно

Натурално пълнозърнесто ръжено брашноНатурално пълнозърнесто ръжено брашноНатурално пълнозърнесто ръжено брашноНатурално пълнозърнесто ръжено брашно - разфасовка: 1 кгНатурално пълнозърнесто ръжено брашно - разфасовка: 5 кг (чувалче, срок на доставка до 4 работни дни)

Арт. №:
Тегло: 1.000 кг.

разфасовка:



цена: лв.    бр. 


Произвеждаме висококачествено пълзърнесто брашно от ръж, отгледана на нашата нива в Дунавската равнина.

Нашата каменна мелница смила бавно зърната от ръж, без да ги загрява, запазвайки в максимална степен всички полезни съставки. При смилането на зърното на каменна мелница, то влиза в контакт  само с естествените материали – камъните, които са изградени от същите елементи, от които е и почвата. При този процес зърното прави още веднъж контакт с веществата и минералите, от които се е хранило, за да порасне.

Нашето брашно съдържа всичките ценни масла от зародиша, фибрите от триците, и протеина от ендосперма на зърното. В него не добавяме и не премахваме нищо, което прави нашия продукт изцяло натурален.

Подходящо за всяка пълнозърнеста налсада - от селски хляб и малки питки, до здравословни палачинки, вкусни мъфини и курабийки.

Употреба: Подходящо за приготвяне на всякакъв вид диетични печива, хляб, сладкиши и други тестени изделия. Идеално за обща употреба.

Пълнозърнесто ръжено брашно
Хранителни стойности за 100 g
Енергийна стойност 349 kcal/1460 KJ
Мазнини 1.3 g
от които наситени 0.3 g
Въглехидрати 76 g
от които захари 0 mg
Белтъци 10,34 g
Сол 0 g

 


« назад