Био Бяло брашно
Защо Био бяло пшенично брашно от Екосем?
За да получим бяло брашно с пухкава структура, използваме био пшеница отгледана в България. Смиламе я на пълнозърнесто брашно, а от него отсяваме с най-финото сито всички трици. Резултатът е бяло брашно с характерен леко кремав цвят.
Нашата каменна мелница смила пшеницата бавно, без да я загрява, запазвайки в максимална степен всички полезни съставки. Зърното влиза в контакт само с естествените материали - камъните, които са изградени от същите елементи, от които е и почвата.
Нашето брашно съдържа всичките ценни масла от зародиша, фибрите от триците и протеина от ендосперма на зърното.
Био бяло брашно | |
Хранителни стойности | за 100 g |
Енергийна стойност | 354 kcal/1481 KJ |
Мазнини | 1.9 g |
от които наситени | 0.3 g |
Въглехидрати | 71 g |
от които захари | 0 mg |
Белтъци | 13.3 g |
Сол | 0 g |
« назад